Általános szállítási feltételek

Átadási áraink tartalmazzák, bizonyos értékhatár fölött, a megrendelő által megjelölt Magyarországi helyszínre történő szállítás költségét. Minimális megrendelés értéke, egy szállítási címre: 52.000. Ft + ÁFA. Amennyiben a szállítási cím megközelítésének bármilyen korlátozása vagy akadálya van / például súlykorlátozás, útfelbontás / kérjük, megrendeléskor közölni.

Minden 13 óráig telefonon, e-mailben vagy webes megrendelő felületünkön keresztül leadott megrendelést a következő munkanapon teljesítünk.

Az áru átvevője a szállítólevélen aláírásával igazolja az áru mennyiségi és minőségi átvételét, valamint feltünteti estleges észrevételeit. Mennyiségi reklamációt utólag nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelt és leszállított termékeket 10%-kal csökkentett áron áll módunkban cserélni, visszavásárolni.

Forgalmazott termékeink az előírt szabványoknak, követelményeknek megfelelnek, különböző kiszerelésű egységcsomagokban (karton, doboz, köteg, tekercs, stb.) kerülnek kiszállításra, melyeket nem áll módunkban megbontani.

Termékeinkre az ide vonatkozó jogszabályok szerint szavatosságot, garanciát vállalunk, megfelelő tárolás, raktározás esetén minőségüket korlátlan vagy a csomagoláson feltüntetett ideig megőrzik. Garanciavállalásunk csak az előírás szerinti, szakszerű felhasználás és tárolás mellett érvényes.

Általános szállítási feltételeink kizárólag a velünk szerződésben álló partnereinkre érvényesek.

Minőségi panasz esetén kattintson ide.