Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek vállalkozásunkat!

A BaloBau Kft. 20 éve működő családi vállalkozás, mely idő alatt két főről, több mint 70 fős csapattá fejlődött és következetes, kitartó munkájának köszönhetően elismertséget, megbecsülést vívott ki szakterületén. 

Értékesítési programunkban több mint 1300 termék szerepel, melyek az építőipar különböző területeihez kapcsolódnak. Használatukkal szakemberek és átlagos felhasználók egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő megoldásokat. Minden esetben megfelelnek az elvárt követelményeknek, műszaki előírásoknak, némely közülük kimagasló minőséget képvisel.

Kereskedő partnereinken keresztül termékeink az egész ország területén megtalálhatók. Két logisztikai bázisunknak, saját járműparkunknak és készletgazdálkodásunknak köszönhetően kiemelkedő szolgáltatást nyújtunk partnereink számára. 

Üzletfilozófiánk olyan alapértékekre támaszkodik, mint a megbízhatóság, következetesség, korrektség, kiszámíthatóság. Hiszünk a tisztességes versenyben, értékeink a legnehezebb piaci körülmények között is horgonyként szolgálnak számunkra. 

Forduljon hozzánk bizalommal kereskedő-partnerként, beszállítóként, lehetséges felhasználóként! 

Kiváló tisztelettel:
a BaloBau Kft. közössége